GI CO2 patronos pumpák – könnyedén biztonságban

Szeretnél fáradság nélkül megszabadulni a lapos gumiktól? Nem akarsz hagyományos pumpát cipelni magaddal? Akkor a CO2 pumpákat neked találták ki! Egy tekerés vagy egy gombnyomás és a (patronnal együtt!) 10 dekás cucc elintézi helyetted a pumpálást.

140513 gi 1 

Genuine Innovations CO2 pumpák és patronok: könnyű, gyors és egyszerű megoldás a lapos gumikra. Mára már bringások milliói használják a Genuine Innovations USA-ban gyártott CO2 pumpáit és patronjait, megelégedésük pedig garantált, hiszen a cég csak a legnívósabb termékekkel foglalkozik és 100%-os minőség ellenőrzést végez minden egyes legyártott darabon.

Minden két oxigén- és egy szénatommal kezdődik. Ezeket 900 psi nyomással összepréselve valami igazán innovatív dolog jön létre. 25 évvel ezelőtt született meg az ötlet, mely forradalmasította a lapos gumik felpumpálásának módját. A jelentősen könnyebb, kisebb és gyorsabb megoldás hamar népszerű lett a kerékpárosok körében is, hiszen a szén-dioxiddal töltött pumpák használata éppen olyan egyszerű és biztonságos, mint egy szódásszifon használata. Mindegy, hogy csak a munkahelyedre szeretnél odaérni, vagy a hegyekben keresed a kihívásokat, a Genuine Innovations segít eljutni a célodhoz. Három kicsi atom önmagában nem tűnik túl hatékonynak, de amikor használni kezded őket, akkor rájössz majd, hogy a kis dolgok mennyit számítanak!

FIGYELEM! A patron hőmérséklete használat közben gyorsan csökken, ezért javasolt az óvintézkedések betartása. (pl. kesztyű vagy burkolat használata)

G2620 adapter + patron

Hammerhead pumpa
Terméklap

Rendkívüli egyszerű használatának köszönhetően csak rá kell tekerni a CO2 patronra a pumpafejet, majd megnyomni a hátoldalán lévő gombot, és a gumi másodperceken belül felfújódik. Kicsi, könnyű, optimális választás versenyek és túrák alkalmával.

A felfújás egyetlen gomb segítségével szabályozható, így könnyen és gyorsan orvosolható a lapos gumi. Az intelligens fej univerzális, szeleptípustól és a gumi méretétől függetlenül használható. A fej az alábbi patronokhoz csatlakoztatható: 12, 16, 20, 25 gramm. Súly: 26 gramm

 

G2642

Microflate Green Nano pumpa
Terméklap

A fejet csavard rá a patronra, helyezd a gumi szelepére, majd a fejen található állítócsavarral szabályozd a kiáramló levegő mennyiségét. Ez a megoldás pillanatok alatt segít felfújni a lapos gumikat.

A fej az alábbi patronokhoz csatlakoztatható: 12, 16, 20, 25 gramm. A csomagban egy 16 grammos patron is található. Tömeg: 23 gramm

 

G2628

Ultraflate Plus pumpa
Terméklap

Világszerte a legnagyobb eladási számoknak örvendő Genuine termék az Ultraflate Plus pumpa. Használata rendkívül egyszerű, csupán bele kell tekerni a patront a markolatba, csatlakoztatni a gumi szelepéhez, kiakasztani a biztonsági kart, végül a kioldóval megkezdeni a felfújást. Ezzel a megoldással pillanatok alatt visszaülhetsz a kerékpárra egy defekt után.

Szingó és autószelepes gumik esetében is egyformán használható. Alkalmas motoros gumik felfújására is. A csomagban egy 16 grammos patron is található. Tömeg 62 g.

 

g2543 2

Mountain Pipe pumpa
Terméklap

Hagyományos és CO2 pumpa – kettő ez egyben. A beépített tárolóban elhelyezett 20 grammos patronnal vagy kézi pumpaként is használható. A rugalmas műanyag patron-burkolattal a kényelmesen használható mindkét funkció. A pumpanyélbe süllyesztett tároló 2 öntapodó gumijavító foltot és egy szelep-átalakítót rejt, így autó- és szingószelepes gumikhoz is használható. A szett tartalmazza a vázra rögzítéshez szükséges tartót és csavarokat is.

A fej az alábbi patronokhoz csatlakoztatható: 12, 16, 20, 25 gramm. A csomagban egy 20grammos patron is található. Tömeg: 123 gramm

 

g2618 140513 g2618 2

Wallet Profi defektjavító szett
Terméklap

Egy praktikus cipzáras kis táskában (9,5x12 cm) minden, amire defekt esetén szükséged lehet: Microflate Nano CO2 pumpa, 2 db 16 grammos patron, 1 pár gumileszedő, öntapadó javító folt szett. Akár a zsebedben is elfér a komplett szett, szingó és autószelepes gumihoz is használható.   

A fej az alábbi patronokhoz csatlakoztatható: 12, 16, 20, 25 gramm. 

 

CO2 20g CO2 16g

Patron szett
20 g Terméklap
16 g Terméklap

A CO2 patronok kétféle méretben, 20 és 16 grammos kivitelben kaphatók. Eltérő űrtartalmuk miatt különböző nyomást generálnak az adott gumimérettől függően. A patronok kapacitását az alábbi táblázat tartalmazza:

táblázat hu

 

G3610 2

Szelepátalakító
Terméklap

A kompresszorok és autószelepes pumpák szingószelepessé alakításához használható. Az átalakítót tekerd bele a pumpa fejébe, majd illeszd a szingó szelepre, és már mehet is a pumpálás.