CST Gumiköpenyek defektvédelme

A CST többszintű defektvédelemmel látja el gumiköpenyeit. Az alábbi képeken ezeket a megoldásokat mutatjuk be, jól látható a technológia, és a működése is. Hogy gyakorlatban ez mit jelent? Az egyszerűbb változat megvéd az erdei ösvények tüskéitől, és a kiálló kövek éles peremétől. A legerősebb változatot ollóval sem tudod átszúrni.

160802 cst

 A GUMIABRONCSOK FELÉPÍTÉSE 

Peremkialakítás:

  • Wire: acéldróttal erősített perem. Tartós, merev kivitel.
  • Folding: Aramid vagy Kevlar® erősítésű perem. Könnyebb, összehajtható kivitel.

Anyagösszetétel:

  • Single compound: a gumiabroncs egész futófelülete ugyanabból az anyagból van.
  • Dual compound: a futófelület kialakításkor két anyagot használnak: így egy keményebb, ellenállóbb középső részt és egy puhább, jobban tapadó külső váll-részt alakítanak ki.

Biztonság:

  • RS fényvisszaverő csík a gumi oldalfalán.

 

140311 cst composition 

 

140311 CST - HPHP - High Protection
A High-protection védelemmel ellátott külsőkbe a gyártási eljárás során az abroncs szövetváza és a futófelület közé egy extra (5 mm vastag) gumibetét kerül. Ez a nagy ellenállású betét minden szúró tárgy behatolását megnehezíti, így sikerrel gátolja meg a defekt kialakulását.

 

 

140311 CST - EPSEPS - Exceptional Puncture Safety
Az EPS védelemmel ellátott külsők szövete és futófelülete között egy szabadalmaztatott polyfiber réteg biztosítja a kimagasló védelmet. A szuperkönnyű, sűrű szövet megelőzi külső tárgyak (tövis, szilánk) behatolását, a külső megrongálódását.

 

 

140311 CST KIKI® - Kevlar Inside
1,5 mm-es, gumiba ágyazott Kevlar® betét a futófelület és a szövetváz között. A Kevlar® szövet ellenáll az éles tárgyak okozta behatásoknak (vágás, szakadás), valamint 1,5 mm-es vastagsága révén szúrt defekt ellen is védelmet nyújt.

 

 

140311 CST - APLAPL - Anti Puncture Layer
Az APL defektvédelemmel ellátott külsőkbe a gyártási eljárás során egy 0,7 mm vastag gumiréteget integrálnak a gumiabroncs futófelülete és belső szövete közé. Ez a plusz gumiréteg segít megelőzni a gumi átszúródását.

 

 

 

Lapozható katalógusunk CST oldalait itt böngészheted.
CST gumiköpenyek a weboldalunkon itt találhatóak.